Karakese İlkokulu

WEB https://karakeseilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Karakese Mah. Fatih cad. Karakese İlkokulu. Dörtyol /Hatay
VİZYON : Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak,
MİSYON : Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08:30 İLE 14:00 ARASI EĞİTİM ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : A BLOK-MERKEZİ ISITMA (SIVI YAKITLI KALORİFER)
Servis :
Ulaşım : İLÇE MERKEZİNDEN KALKAN MİNİBÜSLERLE (BELEDİYE) ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : KARAKESE MAHALLESİ İLÇE MERKEZİNİN GÜNEYDOĞUSUNA DÜŞMEKTEDİR. AMANOS DAĞLARININ ETEĞİNDE DENİZDEN ORTALAMA YÜKSEKLİĞİ 130 M´ DİR (100-160).
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 90 KM VE İLÇE MERKEZİNE İSE 3 KM KM´ DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :